Sayfa Rengini Seçiniz:

Günün Sözü :
 İNGİLİZCE SINAVLARI İÇİN ÖRNEK SORU

Okulumuzda yapılacak olan İngilizce Sınavları için örnek sorulara aşağıdaki linkten ulaşabilirisiniz.
 İSLAM BİLM VE TEKNOLOJİLERİ MÜZESİ

Okulumuzun 10. sınıf öğrencileriyle geçmişimize bir yolculuk yapmak için gittiğimiz İslam Bilim ve Teknolojileri Müzesinde Müslüman bilim adamlarının bilimsel çalışmaları ve buluşlarıyla uygarlığa olan katkılarını hayranlıkla inceledik.
 FLORYA SAHİLİNDE MOTİVASYON GEZİMİZ

Yoğun bir tempoyla sınavlara hazırlanan YGS gurubu öğrencilerimizle moral motivasyon amacıyla yazdan da kalan güneş eşliğinde Florya sahiline düzenlediğimiz gezi oldukça eğlenceli geçti.
 ŞİİR YARIŞMASINDA 2.LİK

Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu bu yıl da 6 Ekim'de kutlandı. İlçemizde Liseler arasında Şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.
 VELİ TOPLANTILARI BAŞLADI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı veli toplantılarımız başladı. Dönem başı tanışma veli toplantısı şeklinde yapılan çalışmalarda öğretmenlerimizle velilerimiz tanışarak öğrencinin geçirilen süredeki ev ve okul gözlemlerini paylaşılıyor.
 MAVİGÜNDE ROFICIENCY SINAVI YAPILDI

Mavigün Koleji’nde Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerini kapsayan English Proficiency Test- İngilizce Seviye Belirleme Sınavı günleri gerçekleştirildi
 PİLAV GÜNÜMÜZ

Özel Mavigün Anadolu Lisesi olarak bu yıl 3. sünü düzenlediğimiz pilav günümüz 22 Haziran 2014 Pazar günü eski ve 2014 mezunlarımızın katılımlarıyla gerçekleşmiştir.
 2014 ÖSYM TERCİH GÖRÜŞME RANDEVU Lİ

BİLGİ: Verilen Randevu tarihinde geç kalmayınız.

KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Öğrencilerimiz ve Dede Efendi Musiki Derneği tarafından ortaklaşa hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı büyük beğeni ile izlendi.
 2013-2014 İNGİLİZCE FTA PERFORMANS

7 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılacak olan STA ( Second Term Assesment) konuşma sınavının konu başlıklarıyla ilgili bilgilendirme
 MAVİGÜN'DE BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI

Özel Mavigün Fen Lisesi’nin organizasyonunda yapılan Gaziosmanpaşa İlçesi Ortaokullar arası “ Bilgi Kültür Yarışması” finali Mavigün Kültür Merkezinde büyük bir heyecanla yapıldı.
 SUYUN ÖNEMİ SEMİNERİ

Suyun önemini ve kullanımındaki tasarrufu vurgulamak, öğrencilerimiz arasında gündem yapmak amacıyla düzenlediğimiz seminerimize su vakfı konuşmacısı Sayın Yavuz Selim Güçlü katkı sundu.

Sayfa : [ 1 ] | 2 | Tüm Haberler |

«  Ekim 2014  »
PzPtSaÇaPeCuCt

boş

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve Resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
 Tasarım: Empati Design