Sayfa Rengini Seçiniz:

Günün Sözü :
 TERCİH RANDEVU PROGRAMI

Tercih Randevu Programı Bilgilendirme…
 GÜNEY EGE GEZİSİ

Mavigün Koleji öğrencileri bu yıl gezi kulübünce düzenlenen Güney Ege gezisinde ülkemizin turizmi ve coğrafyasıyla ünlü önemli bir bölgesini gezdi.
 MAVİGÜN BİSİKLET GEZİSİNDE

Bu yıl ilki yapılan bisiklet gezimiz sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlandı. Müdürümüz Yusuf Bey ve öğretmenimiz Fatih Bey’in girişimiyle yapılan bu geziye öğrencilerimizin katılımı son derece coşkuluydu.
 MİLLİ ŞAİRİMİZİ ZİYARET

Bu yıl Çanakkale Savaşı’nın yüzüncü yılı olması münasebetiyle ülkemizde ve ilimizde çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Çanakkale ruhunu yaşatmak adına okulumuz, milli şairimiz ve değerli büyüğümüz Mehmet Akif Ersoy’un kabrine ziyaret düzenledi.
 NUR ERDEM ÖZEREN SEMİNERİ

Gaziosmanpaşa RAM işbirliği ile düzenlediğimizi Nur Erdem ÖZEREN Semineri Mavigün Koleji Kültür Merkezinde yapıldı.
 STA YÖNERGESİ

İngilizce konuşma sınıvının konuları için tıklayınız.
 MAVİGÜN DE KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Gönüllerimizin sultanı, insanlığın iftihar tablosu, iki cihan serveri, sevgili peygamberimizin tüm insanlığı onurlandırmak üzere, dünyayı teşriflerinin  1444. Yıldönümü dolayısı ile Din Kült.ve Ahl. Bilgisi zümresi tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası programı büyük bir coşku ile kutlandı.
 ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMASI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması 20 okulun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
 ERHAN ERKUT OKULUMUZDA

Okulumuzda, dünyada ki popüler eğitim sistemlerinin izlediği adımlardan en önemlilerinden biri olan Kariyer Planlama hakkında, MEF Üniversitesi Rektör yardımcısı Erhan Erkut tarafından bir seminer gerçekleştirildi.
 "BAĞIMLI OLMA!" SEMİNER

Madde bağımlılığına  karşı farkındalık oluşturmak amacıyla  İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden sayın Selahattin ATLI’yı okulumuza davet ettik.
 MASA TENİSİ TURNUVASI

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği ve Gaziosmanpaşa Türk Kızılayı’nın işbirliği yaptığı “Okullararası Masa Tenisi Turnuvası” Mavigün Koleji Kapalı Spor salonu’nda gerçekleşti.
 BİLEK GÜREŞİ YARIŞMASI

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği ve Gaziosmanpaşa Türk Kızılayı’nın işbirliği yaptığı ‘Okullararası Bilek Güreşi Turnuvası Mavigün Koleji Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Sayfa : [ 1 ] | 2 | Tüm Haberler |

«  Temmuz 2015  »
PzPtSaPeCuCt

boş

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve Resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
 Tasarım: Empati Design