Sayfa Rengini Seçiniz:

Günün Sözü :
 STA YÖNERGESİ

24.03.2015 Salı günü ve devam eden hafta içerisinde 9 ve 10. Ve 11. Sınıfların konuşma sınavının gerçekleştirmesi planlanmıştır.
 SON MEKTUP FİLMİNİ İZLEDİK

Geleneksel hale gelen sinema etkinliğimizde 212 AVM Sinemarine salonlarında Çanakkale Destanının 100. yılı sebebiyle Son Mektup filmini izledik.

AHMET TAŞGETİREN OKULUMUZDA

Okulumuz Mavigün Kültür Merkezi’nde İslâm ve İslam Ahlâkına dair birçok eseri olan, gazeteci, yazar Ahmet TAŞGETİREN Bey’i ağırladık.
 ENGELLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okulumuzun  görme engelli  öğrencileri  Fatih ve Burak Yüksek için  9-A Sınıfı ve öğretmenleri olarak bir program düzenledik.
 ENGLİSH SPOKEN CAFE GEZİSİ

Geleneksel hale gelen English Spoken Cafe etkinliği bu dönem de 9. sınıf öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
 GELENEKSEL MÜNAZARA YARIŞMASI

Mavigün Kolejinde bir gelenek haline dönüşen münazara yarışmaları bu yıl da çekişmeli bir eleme sürecinin ardından yine inanılmaz düzeyde renkli bir finalle neticelendi.
 AYASOFYA VE YEREBATAN SARNICI GEZİS

10.sınıf öğrencilerimizle yılın ilk karını tarihi meydanımız Sultanahmet’te karşıladık.  Buradan Bizans döneminde yapılan ve uzun yıllar İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan Yerebatan Sarnıcı’na gittik.
 MY FAVORİTE PHOTO YARIŞMASI YAPILDI

İngilizce zümresi tarafından düzenlenen  " My Favorite Photo" yarışmasına öğrenci arkadaşlarımızın büyük bir ilgisi oldu. FL 11A sınıfından Emine Büşra Akyüz internet üzerinden yapılan oylamada birinci oldu.
  OKULUMUZDA YABANCI DİL ÖĞRENİMİ KO

Medipol Üniversitesi Yabancı diller bölüm başkanı Sn. Murat CULDUZ öğrencilerimize yabancı dilin önemi konulu bir sunum-söyleşi yaptı.
 TÜRKİYENİN İLK TEKNİK ÜNİVERSİTESİN

Hayatlarında büyük bir değişimi belirleyecek olan 12 sınıf öğrencilerimizle İstanbul Teknik Üniversitesine gezi düzenlendi.
 12 SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BOĞAZİÇİNDE

Her gecen gün çalışmalarını daha da artırarak yükselten 12 sınıf öğrencilerimiz ülkemizin en seçkin ve en başarılı üniversitelerini hedefliyor. Bu doğrultuda onlarla  BOZAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNE  gezi düzenledik.
 ÖĞRENCİLERİMİZ TÜYAP KİTAP FUARINDA

TÜYAP tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katıldık. Mavigün Anadolu – Fen Lisesi  10. Sınıf  öğrencilerinin katıldığı bu etkinliğimizde  hepimiz hoşça vakit geçirdik.
Sayfa : [ 1 ] | 2 | Tüm Haberler |

«  Mart 2015  »
PzPtSaPeCuCt

boş

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve Resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
 Tasarım: Empati Design