Sayfa Rengini Seçiniz:

Günün Sözü :
 ÖĞRENCİLERİMİZ TÜYAP KİTAP FUARINDA

TÜYAP tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katıldık. Mavigün Anadolu – Fen Lisesi  10. Sınıf  öğrencilerinin katıldığı bu etkinliğimizde  hepimiz hoşça vakit geçirdik.
 İNGİLİZCE KONUŞMA SINAVI KONULARI

İngilizce konuşma sınıvının konuları için aşağıdaki linke tıklayınız.

SÜLEYMANİYE GEZİSİ

Okulumuzun 11. sınıf öğrencileri ile Süleymaniye Camii’ne ziyarete gittik.
 MAX PLANC BİLİM SERGİSİNE GEZİ

28 Ekim pazartesi günü 9.sınıf Anadolu Lisesi öğrencilerimizle beraber dünyada on milyon kişinin ziyaret ettiği MAX PLANC BİLİM sergisine gezi düzenledik.
 ÖĞRENCİ BAŞKANI SEÇİMİ YAPILDI.

Okul temsilciliği için üç adayın kıyasıya yarıştığı bir ortamda gerçekleşen Okul Temsilciliği seçimi sonucu AL 11 B sınıfı öğrencisi Harun Cemal Çiçekli okul temsilcisi seçildi.
 GAZİOSMANPAŞA İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Cumhuriyet Bayramı sebebiyle İlçemizde düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında 10A sınıfı öğrencimiz "Tarihin Tacı" adlı kompozisyonuyla BİRİNCİ olmuştur.
 MAVİGÜN'DE KİTAPLI GÜNLER BAŞLIYOR

Mavigün'de Kitaplı günler başlıyor... Mavigün Koleji geleneksel kitap fuarı 3-5 Kasım 2014 günlerinde yapılacak. Fuarda Edebiyat Zümremiz tarafından belirlenen 2014-2015 öğretim yılında öğrencilerimizin okuyacağı kitapların satışının yanında bir çok yeni
 İNGİLİZCE SINAVLARI İÇİN ÖRNEK SORU

Okulumuzda yapılacak olan İngilizce Sınavları için örnek sorulara aşağıdaki linkten ulaşabilirisiniz.
 İSLAM BİLM VE TEKNOLOJİLERİ MÜZESİ

Okulumuzun 10. sınıf öğrencileriyle geçmişimize bir yolculuk yapmak için gittiğimiz İslam Bilim ve Teknolojileri Müzesinde Müslüman bilim adamlarının bilimsel çalışmaları ve buluşlarıyla uygarlığa olan katkılarını hayranlıkla inceledik.
 FLORYA SAHİLİNDE MOTİVASYON GEZİMİZ

Yoğun bir tempoyla sınavlara hazırlanan YGS gurubu öğrencilerimizle moral motivasyon amacıyla yazdan da kalan güneş eşliğinde Florya sahiline düzenlediğimiz gezi oldukça eğlenceli geçti.
 ŞİİR YARIŞMASINDA 2.LİK

Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu bu yıl da 6 Ekim'de kutlandı. İlçemizde Liseler arasında Şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.
 VELİ TOPLANTILARI BAŞLADI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı veli toplantılarımız başladı. Dönem başı tanışma veli toplantısı şeklinde yapılan çalışmalarda öğretmenlerimizle velilerimiz tanışarak öğrencinin geçirilen süredeki ev ve okul gözlemlerini paylaşılıyor.
Sayfa : [ 1 ] | 2 | Tüm Haberler |

«  Kasım 2014  »
PzPtSaÇaPeCuCt

boş

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve Resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
 Tasarım: Empati Design