Sayfa Rengini Seçiniz:

Günün Sözü :
 ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMASI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Okullar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışması 20 okulun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
 ERHAN ERKUT OKULUMUZDA

Okulumuzda, dünyada ki popüler eğitim sistemlerinin izlediği adımlardan en önemlilerinden biri olan Kariyer Planlama hakkında, MEF Üniversitesi Rektör yardımcısı Erhan Erkut tarafından bir seminer gerçekleştirildi.
 "BAĞIMLI OLMA!" SEMİNER

Madde bağımlılığına  karşı farkındalık oluşturmak amacıyla  İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden sayın Selahattin ATLI’yı okulumuza davet ettik.
 MASA TENİSİ TURNUVASI

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği ve Gaziosmanpaşa Türk Kızılayı’nın işbirliği yaptığı “Okullararası Masa Tenisi Turnuvası” Mavigün Koleji Kapalı Spor salonu’nda gerçekleşti.
 BİLEK GÜREŞİ YARIŞMASI

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği ve Gaziosmanpaşa Türk Kızılayı’nın işbirliği yaptığı ‘Okullararası Bilek Güreşi Turnuvası Mavigün Koleji Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.
 İNGİLİZCE SUNUM YARIŞMASI

7 sınıfın katılımıyla geçekleştirilen English Presentation Activity sınıfların kıyasıya yarışına sahne oldu.
 ÖĞRENCİLERİMİZ KOÇ MÜZESİNDE

Eğitim amaçlı yaptığımız artık geleneksel hale gelen rahmi koç müzesi gezimizde öğrencilerimiz müfredattaki konuları yerinde öğrenerek günü tamamladı.

STA YÖNERGESİ

24.03.2015 Salı günü ve devam eden hafta içerisinde 9 ve 10. Ve 11. Sınıfların konuşma sınavının gerçekleştirmesi planlanmıştır.
 SON MEKTUP FİLMİNİ İZLEDİK

Geleneksel hale gelen sinema etkinliğimizde 212 AVM Sinemarine salonlarında Çanakkale Destanının 100. yılı sebebiyle Son Mektup filmini izledik.

AHMET TAŞGETİREN OKULUMUZDA

Okulumuz Mavigün Kültür Merkezi’nde İslâm ve İslam Ahlâkına dair birçok eseri olan, gazeteci, yazar Ahmet TAŞGETİREN Bey’i ağırladık.
 ENGELLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okulumuzun  görme engelli  öğrencileri  Fatih ve Burak Yüksek için  9-A Sınıfı ve öğretmenleri olarak bir program düzenledik.
 ENGLİSH SPOKEN CAFE GEZİSİ

Geleneksel hale gelen English Spoken Cafe etkinliği bu dönem de 9. sınıf öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Sayfa : [ 1 ] | 2 | Tüm Haberler |

«  Nisan 2015  »
PzPtSaPeCuCt

boş

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve Resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
 Tasarım: Empati Design