Sayfa Rengini Seçiniz:

Günün Sözü :
 MAVİGÜN'DE BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI

Özel Mavigün Fen Lisesi’nin organizasyonunda yapılan Gaziosmanpaşa İlçesi Ortaokullar arası “ Bilgi Kültür Yarışması” finali Mavigün Kültür Merkezinde büyük bir heyecanla yapıldı.
 SUYUN ÖNEMİ SEMİNERİ

Suyun önemini ve kullanımındaki tasarrufu vurgulamak, öğrencilerimiz arasında gündem yapmak amacıyla düzenlediğimiz seminerimize su vakfı konuşmacısı Sayın Yavuz Selim Güçlü katkı sundu.

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE ÇANAKKALE

Mavigün Koleji’nde bu yıl  “Çanakkale’yi hatırlayalım!” etkinlikleri kapsamında “Yiğitlik Türküsü Çanakkale” adlı bir program düzenlendi.
 ŞİİR, MAVİGÜN’DE ŞİİR…

Edebiyat Zümresi öğretmenlerinin organizasyonu ve Şiire yetenekli öğrencilerimizin katılımıyla şiir dinleti programı düzenledik. İyi şiirler iyi okuyucularla buluştu, onlarla daha da bir anlam kazandı.
 TARİH GEZİSİ: TOPKAPI SARAYI

Özel Mavigün Fen-Anadolu Lisesi öğrencileri olarak derslerde öğrendiğimiz tarihimizin bir parçası olan Topkapı Sarayı’na gezi düzenledik. Gezdik, gezdik ve bitiremedik.
 MEHTAP KAYOĞLU OKULUMUZDA

Mavigün Koleji öğrenci ve veli bilgilendirme seminerlerine devam ediyor. Özel konuların seçildiği bu seminerimizin konuğu Sayın Mehtap Kaya oğlu idi. Uzman Psikolog Mehtap Kayaoğlu “Bağımlılık” konusunda öğrencilerimize ve velilerimize seminer verdi.
 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NE GEZİ

Üniversite sınavına hazırlanan 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizle üniversite tanıtım gezisi düzenledik. Yıldız, Maslak ve Davutpaşa yerleşkeleri ve buralarda bulunan fakültelerin bölümleri hakkında öğrencilerimiz detaylı olarak bilgilendirildiler.
 DENEME BİLİM MERKEZİ GEZİSİ

03.03.2014 tarihinde 10. Sınıf Fen Anadolu Sınıf öğrencilerimizle derslerde gördükleri teorik bilgileri deneme - yanılma yoluyla tatbik etmek için Şişli Deneme Bilim Merkezine gezi düzenledik.
 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

12. Sınıf öğrencilerimiz yoğun bir tempoda çalışıyorlar, hedefleri büyük, ülkemizin en seçkin ve başarılı üniversitelerini hedefliyorlar, bu doğrultuda hedefledikleri üniversiteleri daha yakından tanıtmak için onlara ÜNİVERSİTE TANITIM GEZİLERİ
 AKVARYUM’A GİTTİK

Biyoloji dersi kapsamında ve ders öğretmenimiz Aylin Atar’la birlikte İstanbul Akvaryumuna gittik. Canlıları, canlı türlerini, dünyanın farklı ikliminden getirilen hayvanları yakından gördük. Bakımları ile ilgili yetkililerden bilgi aldık.

MÜNAZARA FİNALİNİ YAPTIK

Mavigün Kolejinde her yıl olduğu gibi bu yıl da “münazara yarışması” düzenlendi. Finale kadar zorlu bir süreçte geçen sınıfların bu yılki “münazara yarışması” galibi 11-B sınıfı oldu. 11-B sınıfının İrem Pelit, Elif Acay, Dilara Çelenk’ten oluşan ekibiyle
 ÖĞRENCİ BAŞKANIMIZI SEÇTİK

Mavigün Kolejinde 13.12.2013 tarihinde öğrenci başkanlığı seçimleri Mavigün Koleji Kültür Merkezi’nde yapıldı. Başkan adayları Onur Alas ve Rana Esen’in propagandakampanyalarının ve afişlerinin renkliliği arasında geçen kampanya ve
Sayfa : [ 1 ] | 2 | Tüm Haberler |

«  Nisan 2014  »
PzPtSaÇaPeCuCt

boş

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve Resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
 Tasarım: Empati Design