Sayfa Rengini Seçiniz:

Günün Sözü :
 PİLAV GÜNÜMÜZ

Özel Mavigün Anadolu Lisesi olarak bu yıl 3. sünü düzenlediğimiz pilav günümüz 22 Haziran 2014 Pazar günü eski ve 2014 mezunlarımızın katılımlarıyla gerçekleşmiştir.
 2014 ÖSYM TERCİH GÖRÜŞME RANDEVU Lİ

BİLGİ: Verilen Randevu tarihinde geç kalmayınız.

KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Öğrencilerimiz ve Dede Efendi Musiki Derneği tarafından ortaklaşa hazırlanan Kutlu Doğum Haftası programı büyük beğeni ile izlendi.
 2013-2014 İNGİLİZCE FTA PERFORMANS

7 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılacak olan STA ( Second Term Assesment) konuşma sınavının konu başlıklarıyla ilgili bilgilendirme
 MAVİGÜN'DE BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI

Özel Mavigün Fen Lisesi’nin organizasyonunda yapılan Gaziosmanpaşa İlçesi Ortaokullar arası “ Bilgi Kültür Yarışması” finali Mavigün Kültür Merkezinde büyük bir heyecanla yapıldı.
 SUYUN ÖNEMİ SEMİNERİ

Suyun önemini ve kullanımındaki tasarrufu vurgulamak, öğrencilerimiz arasında gündem yapmak amacıyla düzenlediğimiz seminerimize su vakfı konuşmacısı Sayın Yavuz Selim Güçlü katkı sundu.

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE ÇANAKKALE

Mavigün Koleji’nde bu yıl  “Çanakkale’yi hatırlayalım!” etkinlikleri kapsamında “Yiğitlik Türküsü Çanakkale” adlı bir program düzenlendi.
 ŞİİR, MAVİGÜN’DE ŞİİR…

Edebiyat Zümresi öğretmenlerinin organizasyonu ve Şiire yetenekli öğrencilerimizin katılımıyla şiir dinleti programı düzenledik. İyi şiirler iyi okuyucularla buluştu, onlarla daha da bir anlam kazandı.
 TARİH GEZİSİ: TOPKAPI SARAYI

Özel Mavigün Fen-Anadolu Lisesi öğrencileri olarak derslerde öğrendiğimiz tarihimizin bir parçası olan Topkapı Sarayı’na gezi düzenledik. Gezdik, gezdik ve bitiremedik.
 MEHTAP KAYOĞLU OKULUMUZDA

Mavigün Koleji öğrenci ve veli bilgilendirme seminerlerine devam ediyor. Özel konuların seçildiği bu seminerimizin konuğu Sayın Mehtap Kaya oğlu idi. Uzman Psikolog Mehtap Kayaoğlu “Bağımlılık” konusunda öğrencilerimize ve velilerimize seminer verdi.
 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NE GEZİ

Üniversite sınavına hazırlanan 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizle üniversite tanıtım gezisi düzenledik. Yıldız, Maslak ve Davutpaşa yerleşkeleri ve buralarda bulunan fakültelerin bölümleri hakkında öğrencilerimiz detaylı olarak bilgilendirildiler.
 DENEME BİLİM MERKEZİ GEZİSİ

03.03.2014 tarihinde 10. Sınıf Fen Anadolu Sınıf öğrencilerimizle derslerde gördükleri teorik bilgileri deneme - yanılma yoluyla tatbik etmek için Şişli Deneme Bilim Merkezine gezi düzenledik.
Sayfa : [ 1 ] | 2 | Tüm Haberler |

«  Ağustos 2014  »
PzPtSaÇaPeCuCt

boş

En iyi görüntü için MS Internet Explorer 5.0+, Macromedia Flash Player ve 800x600 ekran çözünürlügü kullaniniz.  © Mavigün Eğitim Kurumları  İnsanlığa Himet Vakfı Kuruluşudur..
Bu sitede yer alan tüm metaryel ve Resimler Özel Mavigün Eğitim Kurumlarına aittir.
 Tasarım: Empati Design